Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Μύρινας
Διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Μύρινας
12.08.2020 | 20:08

Διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί, την Πέμπτη (13/8), σε περιοχή της Μύρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού πρακτορείου του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί πελάτες,

Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

Α. ΜΥΡΙΝΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ: ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ – ΛΕΣΧΗ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΦΟΥΡΝΟΣ κ. ΣΤΑΘΗ - ΟΙΚΙΑ κ. ΚΑΡΑΚΙΖΟΥ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Ο ΝΑΣΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ κ. ΣΑΡΔΙΑΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ κ. ΡΟΚΚΟΥ, στις 13/08/2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ από ώρα 07:30 π.μ. έως 09:00 π.μ.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018