Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Βραβεύτηκε ο Διαγόρας Σαρδών για την κατάκτηση των 3 τίτλων (photos + video)

banner roots

Λήμνος: Βραβεύτηκε ο Διαγόρας Σαρδών για την κατάκτηση των 3 τίτλων (photos + video)
03.08.2020 | 15:13

Λήμνος: Βραβεύτηκε ο Διαγόρας Σαρδών για την κατάκτηση των 3 τίτλων (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αδιαμφισβήτητα η περσινή σεζόν ήταν η χρονιά του, αφού κατάφερε να κατακτήσει τρεις τίτλους. Πρωταθλητής Λήμνου, κυπελλούχος Λήμνου και κυπελλούχος Νομού Λέσβου. Ο λόγος για το Διαγόρα Σαρδών.

Η πανδημία του Covid-19 όμως «πάγωσε» τα πάντα με αποτέλεσμα τόσο οι παράγοντες της ομάδας, όσο και οι παίκτες να μην χαρούν τις κατακτήσεις των τίτλων τους. Η τοπική ΕΣΠ Λέσβου όμως, εχθές Κυριακή διοργάνωσε μια λιτή τελετή για την παραλαβή των μεταλλίων και των κυπέλλων.

Την απονομή πραγματοποίησαν τα μέλη της ΕΠΣ Λέσβου ΤΕ Λήμνου Καλλιονίδης Γιάννης και Θωμαΐδης Ιορδάνης και ο πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ Νίκος Μαρινάκης

Ο νέος πρόεδρος του Διαγόρα Γιώργος Λουλάκης ανέφερε στον FM100:

«Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΑΡΔΩΝ» από σήμερα αλλάζει και τυπικά κεφάλαιο στην ιστορία του, και λόγω της αλλαγής σκυτάλης στη διοίκηση αλλά κυρίως λόγω της αποχώρησης από την ομάδα αθλητών, όπως ο Ζαφειράκης Νίκος και ο Βασίλης Καρακελλές, που με το ταλέντο και την προσωπικότητα τους αφήσαν το δικό τους αποτύπωμα στο χαρακτήρα πρωταθλητή που έφτιαξε όλα αυτά τα χρόνια ο Διαγόρας!!

Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε και τον πρωτεργάτη σε όλη αυτή την προσπάθεια, τον Παλαιολόγο Τριανταφύλλου, που με πολύ κόπο και πολλές θυσίες βοήθησε τον Διαγόρα να φτάσει στην κορυφή!!

Η σημερινή διακριτική τελετή έγινε, μετά από την άριστη συνεργασία με την ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ την οποία τιμούμε και ευχαριστούμε, για να επιβραβευθούν όλοι όσοι έχυσαν τον ιδρώτα τους προκειμένου την περσινή αγωνιστική σεζόν ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ να κατακτήσει 3 τίτλους...πρωταθλητής Λήμνου, κυπελλούχος Λήμνου και κυπελλούχος νομού Λέσβου!!

Δυστυχώς ο covid-19 είχε άλλα σχέδια και δεν μας επέτρεψε να το χαρούμε όπως και όταν έπρεπε... Κλείνοντας να ευχηθούμε από καρδιάς σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας ,νυν και πρώην, να είναι πάντα υγιείς εκείνοι και οι δικοί τους άνθρωποι γιατί τελικά είναι το ΜΟΝΟ που έχει αξία στις μέρες μου ζούμε. Και τους εγγυόμαστε οτι το νέο ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΑΡΔΩΝ θα προστατεύσει όλα όσα κατέκτησαν και θα διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή!!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel