Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η «Παρείσφρηση» σήμερα στο Μαρούλα από την Κι. Λέσχη Λήμνου

banner roots

Η «Παρείσφρηση» σήμερα στο Μαρούλα από την Κι. Λέσχη Λήμνου
03.08.2020 | 13:40

Η «Παρείσφρηση» σήμερα στο Μαρούλα από την Κι. Λέσχη Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δευτέρα σήμερα και οι φίλοι του καλού σινεμά έχουν «ραντεβού» για άλλη μια προβολή ταινίας στο θερινό «Μαρούλα».

Η πρόσκληση αναφέρει:

Φίλες και φίλοι του καλού σινεμά και της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην αποψινή μας προβολή (Δευτέρα, 3/8), τρίτη του θερινού μας προγράμματος, στις 21:30 το βράδι, στο Θερινό Σινεμά ΜΑΡΟΥΛΑ. Η ταινία που επιλέξαμε για σας είναι η «Παρείσφρηση» (BlackKklansman). Πρόκειται για την τελευταία ταινία του σπουδαίου Αφροαμερικανού σκηνοθέτη Spike Lee, η οποία ενθουσίασε κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο! H "Παρείσφρηση" είναι μια ψυχαγωγική, κωμική, και συνάμα βαθειά πολιτική ταινία που προσφέρει απλόχερα αφορμές για γέλιο, αλλά και για προβληματισμό. Βασισμένη σε μια εξωφρενική, αλλά αληθινή ιστορία, αφηγείται την υπόθεση ενός μαύρου αστυνομικού, ο οποίος κατάφερε να παρεισφρήσει στα άδυτα της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν και να γίνει μέλος της (!!!), με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και η καταπίεση των μαύρων στην Αμερική είναι φαινόμενο διαχρονικό, όπως και ο αγώνας τους για την ισότητα, η πραγματικά υπέροχη αυτή ταινία του 2018 γίνεται ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας με την έξαρση των φαινομένων καταπίεσης των μαύρων Αμερικανών και το κίνημα BlackLivesMatter. Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτή την υπέροχη ταινία, κάτω από το φως των αστεριών, δίνοντας μια κινηματογραφική νότα στο καλοκαίρι μας.

Μετά την αποψινή, απομένει άλλη μία προβολή (τη Δευτέρα 10/8 στις 21:30) με την οποία και θα ολοκληρωθεί το φετινό θερινό μας πρόγραμμα.

Σας πληροφορούμε ότι λόγω των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου:

  • Ο θερινός κινηματογράφος λειτουργεί με μειωμένο αριθμό θέσεων (80), ώστε να τηρούνται οι υποχρεωτικές αποστάσεις ασφαλείας.
  • Καλό θα ήταν λοιπόν, για να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια και τις θέσεις σας, να μην ταλαιπωρηθείτε στην ουρά, αλλά και για την αποφυγή του συνωστισμού στο εκδοτήριο, να προσέρχεστε στο σινεμά εγκαίρως. Η προβολή ΑΡΧΙΖΕΙ στις 21:30.
  • ΔΕΝ θα πραγματοποιείται διάλειμμα κατά την προβολή των ταινιών.
  • Στον χώρο θα υπάρχει αντισηπτικό η χρήση του οποίου συνίσταται για όλους όσοι βρίσκονται εντός του κινηματογράφου.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel