Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Β. Χατζηχαραλάμπους: «Ωμή παρέμβαση θεσμικών και μη οργάνων η ακύρωση παράστασης στη Λήμνο»
Β. Χατζηχαραλάμπους:  «Ωμή παρέμβαση θεσμικών και μη οργάνων η ακύρωση παράστασης στη Λήμνο»
02.08.2020 | 20:29

Β. Χατζηχαραλάμπους: «Ωμή παρέμβαση θεσμικών και μη οργάνων η ακύρωση παράστασης στη Λήμνο»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας Παλλημνιακής Ανάπτυξης Βάσης Χατζηχαραλάμπους, για την ακύρωση της προγραμματισμένης θεατρικής παράστασης «Μετανοείτε».

Η δήλωση αναφέρει:

"Η ακύρωση της προγραμματισμένης θεατρικής παράστασης «Μετανοείτε» από τη θεατρική ομάδα tsiritsantsoules στο Ρωμανού αλλά και της συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λήμνου, αποτελεί προϊόν ωμής παρέμβασης θεσμικών και μη οργάνων ενώ ταυτόχρονα παραβιάζει με τον πιο κατάφορο τρόπο την ελευθερία της έκφρασης και καταπατά το δικαίωμα για ελεύθερη χρήση του δημόσιου χώρου από φορείς, συλλόγους και πολίτες.

Την ίδια στιγμή ο έλεγχος για το περιεχόμενο μιας θεατρικής παράστασης σε συνδυασμό με τις απειλές για συνέπειες σε όσους παρευρεθούν σε αυτήν, συνιστά διολίσθηση σε επικίνδυνα και πρωτοφανή για το νησί μας μονοπάτια, ανασύροντας από το χρονοντούλαπο της ιστορίας αντιδημοκρατικών πρακτικών που έχουν χαραχτεί βαθιά στη συλλογική μνήμη και τυγχάνουν αποδοκιμασιών από όλο το φάσμα του δημοκρατικού κόσμου.

Καλούμε το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών να αποδοκιμάσουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο πρακτικές που θέτουν στο στόχαστρο την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.

Βλάσης Χατζηχαραλάμπους
Δημοτικός Σύμβουλος «Συμμαχίας Παλλημνιακής Ανάπτυξης»"

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018