Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νοσοκομείο Λήμνου: Δημιουργία νέας διαπαραταξιακής επιτροπής

pame boreio aigaio

Νοσοκομείο Λήμνου: Δημιουργία νέας διαπαραταξιακής επιτροπής
16.07.2020 | 15:15

Νοσοκομείο Λήμνου: Δημιουργία νέας διαπαραταξιακής επιτροπής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τη δημιουργία μιας νέας διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία θα αναλάβει να προωθήσει τα χρόνια θέματα του Νοσοκομείου Λήμνου, αποφάσισε εχθές το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λήμνου.

«Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου», ήταν ο τίτλος του πρώτου θέματος και για το λόγο αυτό είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο εκτελών χρέη διοικητή Δημήτρης Κουμελάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κώστας Κατσιγιαννόπουλος, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κυριακή Στεφανιδάκη, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Θωμάς Λούκας και η Ειρήνη Μαρκάκη τόσο ως μέλος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου και η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μάλαμα Κατσώνη.

Κατά τη συζήτηση τοποθετήθηκαν τόσο οι προσκεκλημένοι όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε μια προσπάθεια να βρεθεί από κοινού τρόπος ώστε να υπάρξει πίεση για την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν το υγειονομικό ίδρυμα.

Η συζήτηση στράφηκε και γύρω από τον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοιχθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο με τον κ. Κουμελά και τον κ. Λούκα να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκαν.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι εντάσεις, μεταξύ του κ. Κατσιγιαννόπουλου και του κ. Λούκα αλλά και μεταξύ του κ. Κατσιγιαννόπουλου και του κ. Βλάττα.

Ακούστε όλη τη συζήτηση

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018