Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Κουμελάς: Μίνι αναλυτής PCR από την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Λήμνου

banner roots

Δ. Κουμελάς: Μίνι αναλυτής PCR από την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Λήμνου
15.07.2020 | 19:00

Δ. Κουμελάς: Μίνι αναλυτής PCR από την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Μίνι αναλυτής PCR για τη διενέργεια τεστ Covid-19 θα εγκατασταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπως δήλωσε νωρίτερα ο εκτελών χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Κουμελάς στη συζήτηση που διεξάγεται αυτή την ώρα στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πορτιανού.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κουμελάς, αναμένεται η παραλαβή του μηχανήματος την ερχόμενη Παρασκευή (17/7) και η εγκατάστασή του τη Δευτέρα (20/7). Βέβαια, διευκρίνισε πως τα δείγματα που θα λαμβάνονται θα εξακολουθούν να αποστέλλονται εκτός Λήμνου για ανάλυση. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, το γεγονός ότι το ίδρυμα θα διαθέτει το εν λόγω μηχάνημα, θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Τέλος, γνωστοποίησε πως το Νοσοκομείο θα εξοπλιστεί με κάψουλα μεταφοράς από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι στη συζήτηση που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης παρίστανται, πέραν του κ. Κουμελά, οι πρόεδροι της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών, του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου και του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel