Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος του Πύρρου Δήμα

banner roots

Η Λήμνος του Πύρρου Δήμα
15.07.2020 | 18:06

Η Λήμνος του Πύρρου Δήμα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Πύρρος Δήμας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και επιτυχημένος αθλητής και αρσιβαρίστας, γράφει για τη δικιά του Λήμνο.

Η πιο αγαπημένη ανάμνηση καλοκαιριού που έχω είναι από το νησί της Λήμνου. Στην περιοχή του Αη Γιάννη.

Έχει τέσσερα σπιτάκια μπροστά στη θάλασσα στο σημείο που μέναμε και νοικιάζαμε το ένα.Τα νερά πολύ ρηχά, ασφαλή για τα παιδιά, δεν φοβόσουν να τα αφήσεις να ευχαριστηθούν μπάνιο και παιχνίδι. Διαλέξαμε το νησί τυχαία γιατί ψάχναμε ένα μεγάλο αλλά ήσυχο σχετικά μέρος που να μην είναι πολύ τουριστικό και το αγαπήσαμε σε σημείο να πηγαίνουμε συνέχεια από το 2000 ως το 2005, κάθε Αύγουστο. Ξεκινώντας από την Καβάλα με το αμάξι για να το γυρίσουμε όλο, τόσο την όμορφη Χώρα όσο και τα ιδιαίτερα χωριά της. Ψάρεμα, ψησταριές, ωραίοι άνθρωποι, εκκλησίες και μοναστήρια που επισκεφτήκαμε μας χάρισαν ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές.

purroos

* Ο Πύρρος Δήμας είναι  Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο πλέον επιτυχημένος αθλητής και αρσιβαρίστας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού  με τρία χρυσά κι ένα χάλκινο ολυμπιακά μετάλλια στη θριαμβευτική του καριέρα. Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου (έφυγε από τη ζωή το 2018) με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το