Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πλαστή επιστολή διακινήθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους | Χρησιμοποίησαν το όνομα της ΟΛΣΥ

banner roots

Λήμνος: Πλαστή επιστολή διακινήθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους | Χρησιμοποίησαν το όνομα της ΟΛΣΥ
03.07.2020 | 09:50

Λήμνος: Πλαστή επιστολή διακινήθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους | Χρησιμοποίησαν το όνομα της ΟΛΣΥ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για άλλη μια φορά θέμα τέθηκε από τους επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, σχετικά με επιστολές που λαμβάνουν είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, για θέματα που αφορούν το Δήμο Λήμνου.

Έτσι η κ. Γεώργα έκανε γνωστό ότι παρέλαβε επιστολή με συγκεκριμένη καταγγελία με ψευδή όμως στοιχεία αποστολέα. Η επιστολή φαινόταν ότι είχε αποσταλεί Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλογών κάτι που δεν ίσχυε.

Η κ. Γεώργα κατά την αναφορά της δεν επεκτάθηκε στο περιεχόμενο της επιστολής, αναφέρθηκε σε αυτή ως γεγονός, αφού όπως ανακοίνωσε, επικοινώνησε με τον κ. Καραγιάννη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας ο οποίος της ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη συγκεκριμένη επιστολή.

Σήμερα το πρωί έφτασε στο σταθμό μας επιστολή της ΟΛΣΥ η οποία απευθύνεται στην κ. Γεώργα και κάνει λόγο για πλαστότητα του σχετικού εγγράφου

Προς

Την επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ»,

κ. Ελεονώρα Γεώργα

Κυρία Γεώργα, σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας αλλά και της γραπτής σας ενημέρωσης προς εμάς για επιστολή που «φέρεται» να έστειλε η Ο.Λ.ΣΥ. προς το Σώμα Ελεγκτών-Επιθεωρητών Δημόσιας διοίκησης και προς το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με κοινοποίηση προς τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Λήμνου και τον Πρόεδρο του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, σας ενημερώνουμε ότι η ΟΛΣΥ ουδέποτε έστειλε αυτή την επιστολή.

Η πλαστότητα της επιστολής αυτής προκύπτει άλλωστε εύκολα από τα εξής:

Στον φάκελο της επιστολής το αρκτικόλεξο της Ομοσπονδίας αναγράφεται σαν ΟΛΣ αντί για ΟΛΣΥ που είναι το ορθό και δεν αναγράφεται ως είθισται η διεύθυνση μας.

Στην επιστολή απουσιάζουν το λογότυπο της ΟΛΣΥ που υπάρχει πάνω αριστερά σε κάθε επίσημη αλληλογραφία της Ομοσπονδίας, έντυπης ή ηλεκτρονικής.

Επίσης, δεν υπάρχει ημερομηνία και πρωτόκολλο πάνω δεξιά δεν υπάρχουν στο τέλος τα ονόματα και οι υπογραφές του προέδρου και της γραμματέως της Ομοσπονδίας, καθώς και η σφραγίδα του φορέα μας.

Επί της ουσίας:

Η ΟΛΣΥ ουδέποτε ασχολήθηκε με την περίπτωση που αναφέρεται στην επιστολή στην οποία, όπως ισχυρίζεται ο επιστολέας αυτής, υπάρχουν θέματα παρατυπίας για την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Η ΟΛΣΥ δεν γνωρίζει το θέμα.

Επίσης είναι γνωστόν ότι η ΟΛΣΥ δεν ασχολείται με μεμονωμένες περιπτώσεις πολιτών ανεξάρτητα από το δίκαιο ή όχι των αιτημάτων τους.

Η Ομοσπονδία προσπαθεί και αγωνίζεται για την επίλυση προβλημάτων των νησιών μας που αφορούν το σύνολο των πολιτών. Από αυτά για εκείνα που αφορούν

1) Την νοσοκομειακή περίθαλψη

2) τις συγκοινωνίες, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές

3) την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος,

η Ομοσπονδία δρα, ενεργεί και παίρνει πρωτοβουλίες μόνη της

Για όλα τα άλλα θέματα του νησιών συντονίζει τη δράση της με τους αιρετούς της Περιφέρειας και των Δήμων αλλά και με άλλες συλλόγους και φορείς του νησιών μας.

Επαναλαμβάνουμε ότι η επιστολή αυτή δεν έχει συνταχθεί και αποσταλεί από την ΟΛΣΥ, ενώ το θέμα ουδέποτε απασχόλησε ή ήρθε σε γνώση του ΔΣ. Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση το θέμα να είχε έλθει σε γνώση της Ομοσπονδίας, η ΟΛΣΥ θα είχε έλθει σε επαφή με όλους του εμπλεκόμενους φορείς και εργαζόμενους για να διασταυρώσει την εγκυρότητα των πληροφοριών.

Δεν γνωρίζουμε επίσης ποιος και για ποιους λόγους θέλησε να εμπλέξει την Ομοσπονδία.

Η ΟΛΣΥ επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά εναντίον του αποστολέα αυτής.

Τέλος, κ. Γεώργα, σας ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση.

Για το ΔΣ της ΟΛΣΥ

       Ο πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

Καραγιάννης Αντώνιος                                                     Τάντου Άννα

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel