Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παραίτηση της Ευαγγελίας Λιάπη από το Σύλλογο Καμινιωτών Λήμνου «H Πολιόχνη»
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Παραίτηση της Ευαγγελίας Λιάπη από το Σύλλογο Καμινιωτών Λήμνου «H Πολιόχνη»
02.07.2020 | 12:44

Παραίτηση της Ευαγγελίας Λιάπη από το Σύλλογο Καμινιωτών Λήμνου «H Πολιόχνη»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Ευαγγελία Λιάπη υπέβαλε εχθές 1η Ιουλίου, την παραίτηση της από Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνου «η Πολιόχνη» επικαλούμενη λόγους ηθικούς, αξιοπρέπειας και παιδείας

Στην παραίτηση της αναφέρεται στο πρόσφατο Ψήφισμα για το Νοσοκομείο που κατέθεσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Σύλλογος αναφέροντας πως τόσο ο γραμματισμός όσο και η διανόηση του κειμένου δεν τη βρίσκουν σύμφωνη καθώς δεν είναι αυτή η συντάκτρια του κειμένου.

Το μοναδικό κείμενο εκ μέρους του Δ.Σ για το 2020 το οποίο φέρει την υπογραφή της είναι ο πρόλογος του βιβλίου που εξέδωσε πρόσφατα ο Σύλλογος.

Δηλώνει επίσης ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για το ποσό που αποφάσισε ο Σύλλογος να δαπανήσει για τη συμμετοχή μέλους σε Συνέδριο καθώς λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχε στο αντίστοιχο Δ.Σ και η ενημέρωση της έγινε από ανάρτηση μέλους που για τον ίδιο λόγο παραιτήθηκε.

Ευχαριστεί ολόψυχα τους Καμινιώτες και τους Λήμνιους για την αγάπη τους τόσο στην ίδια όσο και στο μπλογκ της κι αποχωρεί από το Σύλλογο καθώς δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της.

Πηγή: kokkinovraxos

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018