Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ψήφισμα Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνου "Η ΠΟΛΙΟΧΝΗ" για το Νοσοκομείου της Λήμνου
pame boreio aigaio

Ψήφισμα Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνου "Η ΠΟΛΙΟΧΝΗ" για το Νοσοκομείου της Λήμνου
22.06.2020 | 12:15

Ψήφισμα Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνου "Η ΠΟΛΙΟΧΝΗ" για το Νοσοκομείου της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Σύλλογος Καμινιωτών Λήμνου «Ή ΠΟΛΙΟΧΝΗ» στέκεται ενεργά και αποφασιστικά στο πλευρό των κατοίκων, των φοιτητών, των φίλων, των επισκεπτών του νησιού και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετεί στη Λήμνο και καταθέτει ψήφισμα ενώπιον όλων των αρμόδιων φορέων για την προστασία της δημόσιας και δωρεάν υγείας και περίθαλψης στο νησί.

Η Λήμνος είναι το όγδοο μεγαλύτερο νησί της χώρας σε ακριτική γωνιά του Βορείου Αιγαίου. Η ακτοπλοϊκή πρόσβαση στην κοντινότερη περιοχή (Καβάλα ή Μυτιλήνη) απέχει τέσσερις με πέντε ώρες εξαιρουμένης της αναμονής του μέσου. Οι δομές υγείας του νησιού, με πρώτο το Νοσοκομείο της Λήμνου υποστελεχωμένες και χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις καθημερινές ανάγκες υγείας των κατοίκων .

Υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο και απαιτούμε άμεσα εδώ και τώρα:

• Την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Λήμνου με όλο το μόνιμο ιατρικό προσωπικό που προβλέπεται από τον ισχύοντα Οργανισμό του νοσοκομείου του νησιού ,ώστε να καλύπτονται πλήρως οι σύγχρονες, πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.
  • Να καθιερωθούν κίνητρα για την προσέλκυση και την παραμονή μόνιμων γιατρών στο νοσοκομείο.
  • Τη δημιουργία και λειτουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας με όλο το μόνιμο προσωπικό και τον εξοπλισμό που προβλέπεται για τις μονάδες αυτές.
  • Στελέχωση του πολυιατρείου του Μούδρου με το απαραίτητο ιατρικό και λοιπό προσωπικό.
  • Επαρκή στελέχωση του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό και πτητικά μέσα για τις διακομιδές που χρειάζονται.

Παρακαλώ απαντήστε μας άμεσα εάν συμφωνείτε.

Μοιραστείτε το

charitakis new

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47