Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΝΟΛήμνου: «Δεν διώξαμε κανένα παιδί. Τα ψέματα τελείωσαν»

banner roots

ΝΟΛήμνου: «Δεν διώξαμε κανένα παιδί. Τα ψέματα τελείωσαν»
22.06.2020 | 09:35

ΝΟΛήμνου: «Δεν διώξαμε κανένα παιδί. Τα ψέματα τελείωσαν»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή του ο ναυτικός όμιλος Λήμνου θέλει να ευχαριστήσει 12 αθλητές που αποχώρησαν σε άλλο όμιλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ο Ν.Ο.Λ δεν έδιωξε κανένα παιδί (είχε ανανεώσει τα δελτία όλων των παιδιών παρότι δεν ερχόταν, και για το έτος 2020).Τα ψέματα τελείωσαν».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφοράς τους στον ΄Όμιλο, τους αθλητές και αθλήτριες, που μεταγράφηκαν από το Ν.Ο Λήμνου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης κατόπιν προσφυγής των γονέων τους στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, διά της πληρεξούσιας δικηγόρου κ. Ανθής Γεωργά

Τους ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, πολλές επιτυχίες στην προσωπική τους ζωή και διακρίσεις στην αθλητική τους ενασχόληση.

Ο Ν.Ο.Λ δεν έδιωξε κανένα παιδί (είχε ανανεώσει τα δελτία όλων των παιδιών παρότι δεν ερχόταν, και για το έτος 2020).Τα ψέματα τελείωσαν.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ανακοίνωσή του ο ΝΟΛ ανέφερε τα ονόματα των 12 αθλητών, όμως υπήρξαν γονείς οι οποίοι δεν θέλησαν τη δημοσιοποίηση τους.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το