Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κώστας Μουτζούρης: «Έτοιμο το σποτ για τη Λήμνο με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Ρόκκο» (audio)

banner roots

Κώστας Μουτζούρης: «Έτοιμο το σποτ για τη Λήμνο με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Ρόκκο» (audio)
06.06.2020 | 18:53

Κώστας Μουτζούρης: «Έτοιμο το σποτ για τη Λήμνο με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Ρόκκο» (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έμφαση στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού σχεδιάζει να δώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το φετινό καλοκαίρι, τόνισε ο Κώστας Μουτζούρης μιλώντας στον FM 100 και τον Παναγιώτη Σκαπέτη.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είπε ότι είναι ασαφές το τι μέλλει γενέσθαι με τους ξένους τουρίστες σημειώνοντας πως «ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε κάποια μέτρα, θα δούμε πώς θα λειτουργήσουν». Ανέφερε δε, ότι μίλησε με την ιδιοκτησία ξενοδοχείου στη Μύρινα που λειτουργεί με Άγγλους επισκέπτες και είπε πως αυτό δεν θα λειτουργήσει φέτος. Κατά συνέπεια, εξήγησε ότι η Περιφέρεια θα εστιάσει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Βορείου Αιγαίου στους Έλληνες επισκέπτες, γνωστοποιώντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζει επίσκεψη για τον σκοπό αυτό σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού.

Ερωτηθείς σχετικά με το διαφημιστικό σποτ της Λήμνου, είπε πως είναι έτοιμο και αναμένεται να παρουσιαστεί στην ΑΜΚΕ, σε ξενοδόχους αλλά και σε όλους όσοι μπορούν να το προωθήσουν. Ευχαρίστησε μάλιστα τον Στέλιο Ρόκκο που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην προσπάθεια.

Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα έργα του νησιού που εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το