Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσληψη 1 ατόμου στο Πρακτορείο Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ

banner roots

Πρόσληψη 1 ατόμου στο Πρακτορείο Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ
22.05.2020 | 13:11

Πρόσληψη 1 ατόμου στο Πρακτορείο Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της – Περιοχή Λέσβου, το Υποπρακτορείο Αντίσσης και το Πρακτορείο Λήμνου.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη Λήμνο, η ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων για το Πρακτορείο Λήμνου με διάρκεια σύμβασης 8 μήνες.

Ανακοίνωση για την παραλαβή δικαιολογητικών από 23/5/2020 έως 1/6/2020

Σημείωνεται ότι για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα αρχείο μορφής .pdf ή .tif με όριο χωρητικότητας έως 20mb) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΔ. ΕΛΥΤΗ  5,  Τ.Κ. 811 00 – ΜΥΤΙΛΗΝΗ  ΛΕΣΒΟΣ, υπόψιν κου ΒΑΚΙΡΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 22510- 21623 εσωτ. 102) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση.

Ειδικό παράρτημα απόδειξης χειρισμού Η/Υ

Παράρτημα ανακοινώσεων συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)

Έντυπο αίτησης εργασίας ορισμένου χρόνου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το