Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την καλοκαιρινή περίοδο | Ξεκινάει η διαφημιστική προβολή
afoi poriazi
Λήμνος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την καλοκαιρινή περίοδο | Ξεκινάει η διαφημιστική προβολή
05.05.2020 | 13:36

Λήμνος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την καλοκαιρινή περίοδο | Ξεκινάει η διαφημιστική προβολή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συγκρατημένα αισιόδοξοι, είναι τα πρόσωπα της ΑΜΚΕ Λήμνος τουριστική, για την τουριστική κίνηση του νησιού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρά το γεγονός, ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο, για το πώς θα λειτουργήσουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, δωμάτια και καταστήματα εστίασης.

Ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ, Μάκης Ψάρρας, μιλώντας στον FM 100, ανέφερε πως στόχος είναι να διατηρηθεί η κίνηση τουριστών από τη Βόρειο Ελλάδα γι’ αυτό και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα ξεκινήσει άμεσα η διαφημιστική προβολή της Λήμνου στην περιοχή αυτή.

Παράλληλα ανέφερε, πως παρά τις αρνητικές εξελίξεις με τον Covid -19, οι δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Λήμνου, δεν έχουν ακυρώσεις στις κρατήσεις που είχαν, βέβαια έχουν μετατοπιστεί οι ημερομηνίες άφιξης.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε για το θέμα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018