Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύλλογος Γονέων Νέας Κούταλης: Προσφέρει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου
afoi poriazi
Σύλλογος Γονέων Νέας Κούταλης: Προσφέρει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου
04.04.2020 | 19:36

Σύλλογος Γονέων Νέας Κούταλης: Προσφέρει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνεχίζεται η προσπάθεια των κατοίκων της Λήμνου για την ενίσχυση του νοσοκομείου του νησιού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ιατρικού συλλόγου.

Έτσι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Κούταλης στέκεται έμπρακτα δίπλα στο ιατρικό προσωπικό προσφέροντας χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει:

«Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και με εφαλτήριο την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο νησί μας για την ενίσχυση του νοσοκομείου μας δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Ετσι λοιπόν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ν. Κουταλης στέκεται δίπλα στο Νοσοκομείο Λήμνου ενισχύοντας τον τραπεζικό λογαριασμό του και προσφέρει χρηματικό ποσό για τη θωράκιση του.

Ευχόμαστε καλό κουράγιο σε όλους, σε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου μας καθώς κ σε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας μας!

Βοηθάμε έμπρακτα....Μένουμε σπίτι!».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018