Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Και ο πρόεδρος Κοντιά συμμετέχει στην προσπάθεια θωράκισης του νοσοκομείου | Κατέθεσε έναν μισθό

banner roots

Λήμνος: Και ο πρόεδρος Κοντιά συμμετέχει στην προσπάθεια θωράκισης του νοσοκομείου | Κατέθεσε έναν μισθό
03.04.2020 | 19:07

Λήμνος: Και ο πρόεδρος Κοντιά συμμετέχει στην προσπάθεια θωράκισης του νοσοκομείου | Κατέθεσε έναν μισθό

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την προσπάθεια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Λήμνου μέσω του ειδικού λογαριασμού που έχει δημιουργήσει ο ιατρικός σύλλογος του νησιού, στηρίζει και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοντιά κ. Τάσος Καπώνης, ο οποίος προχώρησε στην κατάθεση ενός μισθού (έξοδα παράστασης πρόεδρου) στον εν λόγω λογαριασμό.

Αναλυτικά, ο κ. Καπώνης αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Στα πλαίσια της προσπάθειας θωράκισης του νοσοκομείου της Λήμνου, το οποίο αποτελεί το μόνο φορέα παροχής δευτεροβάθμιας περίθαλψης υγείας στο νησί μας, ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου δημιούργησε έναν τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό τη συλλογή προσφορών για την αγορά απαραίτητων υλικών, τα οποία θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες του νοσοκομείου περαιτέρω.

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι:

GR33 0172 7110 0057 1109 9381 827 Τράπεζα Πειραιώς

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κατέθεσα ένα μισθό (έξοδα παράστασης Πρόεδρου) .Εύχομαι υγεία αισιοδοξία υπομονή και να περάσει το συντομότερο η επιδημία που περνάμε.

Τάσος Καπώνης

Πρόεδρος κοινότητας Κοντιά».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθέας κ. Παλαιλόγος Κυριαζής με την κατάθεση δύο μισθών.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το