Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ελεονώρα Γεώργα: «Χρόνια Πολλά στη Λήμνο μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες»

banner roots

Ελεονώρα Γεώργα: «Χρόνια Πολλά στη Λήμνο μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους  Έλληνες»
25.03.2020 | 09:08

Ελεονώρα Γεώργα: «Χρόνια Πολλά στη Λήμνο μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το δικό της μήνυμα για τη σημερινή ημέρα έστειλε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» Ελεονώρα Γεώργα.

Στο μήνυμα της η κ. Γεώργα αναφέρει:

25η Μαρτίου, εορτή μεγάλη και διπλή! Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Γένους και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ,το προμήνυμα της έλευσης του Κυρίου, που ήρθε για να μας διδάξει αγάπη και να μας σώσει. Σε όποιο κιτάπι κι αν ανατρέξει κανείς, όποιον αγωνιστή κι αν μνημονεύσει ,σε κάθε λόγο θα δει πίστη και πατρίδα να συμπορεύονται.

Σήμερα, περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε, οφείλουμε να αντλήσουμε γενναιοψυχία και θάρρος από το παράδειγμα όσων θυσιάστηκαν για τη Λευτεριά μας, για την εκ νέου Ανάσταση και Ανάταση του Ελληνικού λαού. Ενός λαού που δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια σκληρά. Μετά από δέκα χρόνια πολλαπλής κρίσης και πάνω που μέσα από τις στάχτες, άρχισε η ελπίδα να ξαναγεννιέται, ξέσπασε ένας παγκόσμιος πόλεμος με έναν αμείλικτο και αδιόρατο εχθρό. Σε αυτόν τον πόλεμο σήμερα προσπαθούμε να βγούμε νικητές εμπνεόμενοι από το φρόνημα των αγωνιστών.

Πίστη στην Ελευθερία, στο Θεό, στην Πατρίδα, Αυτοθυσία, Αυταπάρνηση, Ομόνοια, Ανδρεία, Λεβεντιά, Περηφάνεια.

Τέρμα στη διχόνοια, την εμπάθεια, τον εγωισμό, την εμφυλιοπολεμική διάθεση, τους διχασμούς που είναι η γάγγραινα της φυλής μας. Μας έχουν στοιχίσει και μας έχουν πάει πολύ πίσω.

Χρόνια Πολλά στη Λήμνο μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους  Έλληνες.

Ελεονώρα Γεώργα
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel