Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τιμά την 25η Μαρτίου (video)
pame boreio aigaio

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τιμά την 25η Μαρτίου (video)
24.03.2020 | 09:23

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τιμά την 25η Μαρτίου (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον κορωνοϊό να έχει «παγώσει» τα πάντα και μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την μη πραγματοποιήσει εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, το Γενικό Λύκειο Μούδρου, τιμά την Ελληνική Επανάσταση με ένα βίντεο επιμελημένο από τους μαθητές του.

Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου, συναισθανόμενο τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, εμπνεύστηκε και δημιούργησε βίντεο για την Εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Το βίντεο προέκυψε από τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει το σχολείο με το αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και πηγή έμπνευσης υπήρξε η εκστρατεία "Speak Greek in March", "ψυχή" της οποίας αποτελεί και η κ. Χριστίνα Δεσποτέρη, η οποία μας ενέπνευσε δημιουργικά και την ευχαριστούμε!

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι μαθήτριές μας Σταματία Αφεντούλη και Ευγενία Θωμά με την εκπαιδευτικό του σχολείου, Θεοδώρα Λυμπέρη.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018