Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα οικιακά σκουπίδια
Δήμος Λήμνου: Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα οικιακά σκουπίδια
20.03.2020 | 20:46

Δήμος Λήμνου: Πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα οικιακά σκουπίδια

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κατάρτιση οδηγιών για τη σωστή διαχείριση και συσκευασία των απορριμμάτων κατά το επόμενο διάστημα, προχώρησε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου.

Όπως αναφέρεται:

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καλούνται να δώσουν μία μάχη σε αντίξοες συνθήκες, με σκοπό την προάσπιση της υγείας όλων μας. Εμείς τους ευχαριστούμε και καλούμαστε να βοηθήσουμε στην προσπάθειά τους.

Για τον λόγο αυτό στον επόμενο τουλάχιστον ένα μήνα:

1. Μεταφέρουμε οικιακά απορρίμματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το βράδυ
2. Τα τοποθετούμε σε καλά κλεισμένες σακούλες εντός των κάδων

Στην παρούσα κρίσιμη χρονική στιγμή η υπηρεσία πρέπει να απασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη συλλογή οικιακών απορριμμάτων, με δεδομένο ότι θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού που χορηγείται στους εργαζόμενους απουσιάζουν λόγω άδειας ειδικού σκοπού ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί η πρωτόγνωρη κατάσταση με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, δείχνοντας αλληλεγγύη σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή και συμβάλλοντας ο καθένας μας όσο μπορεί να διατηρηθεί την πόλη της Μύρινας και τις Κοινότητες του Δήμου μας καθαρές».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018