Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επείγοντα μέτρα προστασίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου

banner roots

Επείγοντα μέτρα προστασίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου
16.03.2020 | 13:30

Επείγοντα μέτρα προστασίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επείγοντα μέτρα λειτουργίας των Γραφείων Πυρασφάλειας και Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας Λήμνου, για την πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19.

1. Αναστέλλεται η είσοδος του κοινού στα Γραφεία Ελεγκτών Πυρασφάλειας και Ανακριτικού.

2. Στο διάστημα μέχρι και τις 27.03.2020 με δυνατότητα αναπροσαρμογής, αναστέλλονται όλοι οι τακτικοί (προγραμματισμένοι), έκτακτοι έλεγχοι, καθώς και η διαχείριση καταγγελιών των οργάνων ελέγχου του Πυροσβεστικού Σώματος αναφορικά με τον έλεγχο εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας πυροπροστασίας και τις ειδικές διατάξεις πυροπροστασίας κτιρίων και εγκαταστάσεων.

3. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τις υπηρεσίες πρωτοκόλλου γραμματείας, αλλά και εν γένει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τον περιορισμό μετακινήσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού συνιστάται η εξυπηρέτηση των πολιτών, να γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα ή με αλληλογραφία, ενώ προτεραιότητα θα δίδεται σε κοινό που πρέπει να εξυπηρετηθεί άμεσα λόγω λήξης προθεσμιών.

4. Για οποιαδήποτε περίπτωση εξυπηρέτησης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας μέσω Τηλέφωνο: 2254024815 fax:2254029884 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το