Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας | Συνάντηση με αρμόδιους φορείς
Στη Λήμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας | Συνάντηση με αρμόδιους φορείς
27.02.2020 | 11:30

Στη Λήμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας | Συνάντηση με αρμόδιους φορείς

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο Λήμνου συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κου Βρουλή Παντελή με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Παρόντες ήταν, εκτός από τον Έπαρχο κο Βλαττά Άγγελο, ο κος Λούκας Θωμάς πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, ο κος Κουμελάς Δημήτριος εκτελών χρέη διοικητή Νοσοκομείου Λήμνου, ο κος Κουκουτός Παναγιώτης εκπρόσωπος των Φαρμακοποιών, ο κος Αρβανίτης Διοικητής του Λιμεναρχείου Μύρινας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Αντπεριφερειάρχη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας Υγείας της Λήμνου καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης πιθανού κρούσματος κορονοιού.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα εξεταστεί το θέμα της χορήγησης του επιδόματος που δίνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο σύνολο των επικουρικών ιατρών του Νοσοκομείου και αυτό θα μπορέσει να αποτελέσει και ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάληψη των κενών θέσεων των ιατρών.

Ακόμα συζητήθηκε η πιθανότητα τοποθέτησης αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών σε κεντρικά σημεία του νησιού καθώς και η δημιουργία ομάδων εθελοντών που θα τους χρησιμοποιούν.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018