Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Νέα απόφαση Μαρινάκη για το «γνήσιο της υπογραφής»

the roots web banners 06

Λήμνος: Νέα απόφαση Μαρινάκη για το «γνήσιο της υπογραφής»
13.02.2020 | 14:47

Λήμνος: Νέα απόφαση Μαρινάκη για το «γνήσιο της υπογραφής»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εξουσιοδότηση στον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Ποντίκα του τομέα «Εξυπηρέτησης Δημότη» και τον αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Μπούμπουρα του τομέα «Ενδοδημοτικής Αποκέντρωσης» Δημοτικών Ενοτήτων Μούδρου και Ατσικής, ώστε να βεβαιώνουν «το γνήσιο της υπογραφής», έδωσε με νέα του απόφαση ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Μαρινάκης με την προχθεσινή του απόφαση έρχεται να συμπληρώσει την προηγούμενη, με την οποία ανακαλούσε το δικαίωμα που είχε εκχωρήσει σε υπαλλήλου του Δήμου Λήμνου, να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής».

Γεγονός που συζητήθηκε και στην προχθεσινή εκπομπή του FM100 «Θέμα και Ανάθεμα» με αφορμή την επιστολή της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση της υπηρεσίας αυτής από τους κατοίκους του Μούδρου ,των Καμινίων, του Ρουσσοπουλίου, της Φισίνης ,της Σκανδάλης και της ευρύτερης περιοχής ,οι οποίοι εξυπηρετούνταν ως πρότινος στο Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου. Με αυτή την απόφαση οι ως άνω συμπολίτες μας αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο ΚΕΠ Κοντοπουλίου με σχετική ταλαιπωρία και επιβαρυνόμενοι δαπάνη μετακίνησης δεδομένης και της έλλειψης σχετικής συγκοινωνιακής σύνδεσης.

Δεχόμενοι ήδη από την περασμένη εβδομάδα τα παράπονα των συμπολιτών μας, στείλαμε σήμερα επιστολή στο Δήμαρχο ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το