Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ελεονώρα Γεώργα για την απόφαση Μαρινάκη σχετικά με τη θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής (audio)

the roots web banners 06

Η Ελεονώρα Γεώργα για την απόφαση Μαρινάκη σχετικά με τη θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής (audio)
11.02.2020 | 21:50

Η Ελεονώρα Γεώργα για την απόφαση Μαρινάκη σχετικά με τη θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου παραχώρησε η επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» Ελεονώρα Γεώργα, με αφορμή την πρόσφατη δημοσιοποίηση απόφασης του Δημάρχου του νησιού κ. Δημήτρη Μαρινάκη, με την οποία ανακαλείται η εξουσιοδότηση των υπαλλήλων του Δήμου να θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής.

Όπως υποστήριξε η κ. Γεώργα, το τελευταίο διάστημα έγινε δέκτης σωρείας παραπόνων από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μούδρου, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής τους στο δημοτικό κατάστημα του Μούδρου. «Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως σε αυτή την περιοχή, διότι εκεί δεν υπάρχει ΚΕΠ. Επομένως, ο κάθε δημότης που δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί στο δημοτικό κατάστημα, δεχόταν σχετικές οδηγίες για να απευθυνθεί στο ΚΕΠ Κοντοπουλίου», είπε και συμπλήρωσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια σχετική απόσταση, δεδομένου ότι στα Καμίνια, στο Ρουσσοπούλι, στη Φισίνη και τη Σκανδάλη, στατιστικά οι περισσότεροι κάτοικοι είναι υπέργηροι ενώ υπάρχει και έλλειψη συγκοινωνίας».

Ωστόσο, η κ. Γεώργα εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ζήτημα θα λυθεί σύντομα. «Κατέθεσα σχετική επιστολή στον Δήμαρχο. Πιστεύω ότι θα αντιληφθεί το πρόβλημα που προέκυψε και θα άρει αμέσως τις συνέπειες της προηγούμενης απόφασής του», τόνισε.

Τέλος, η επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κλήθηκε να σχολιάσει τρέχοντα ζητήματα του νησιού, όπως το θέμα της αποκατάστασης του Ρωμέικου Γιαλού και του Γυμνασίου Μύρινας, ενώ με την ιδιότητά της ως νομικού απάντησε σε ερωτήματα ακροατών σχετικά με τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις.

Ακούστε τη συζήτηση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το