Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δύο οι ταινίες της εβδομάδας στο «Μαρούλα»: «Οικογένεια Άνταμς» και «Πόνος & Δόξα» (videos)

the roots web banners 06

Δύο οι ταινίες της εβδομάδας στο «Μαρούλα»: «Οικογένεια Άνταμς» και «Πόνος & Δόξα» (videos)
05.02.2020 | 17:04

Δύο οι ταινίες της εβδομάδας στο «Μαρούλα»: «Οικογένεια Άνταμς» και «Πόνος & Δόξα» (videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η περίφημη «Οικογένεια Άνταμς», μεταγλωττισμένη, και η νέα ταινία του μάγου του σινεμά Αλμοδόβαρ «Πόνος και Δόξα» έρχονται στο «Μαρούλα» στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου, για να μας χαρίσουν νέες όμορφες κινηματογραφικές στιγμές.

«Οικογένεια Άνταμς»

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ρυθμικά, με την αξέχαστη μελωδία της «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΑΜΣ» η οποία επιστρέφει δριμύτερη στη μεγάλη οθόνη! Αυτή είναι η πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή η παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια, που ζωντανεύει τους χαρακτήρες με τον πιο τρυφερό και ευφάνταστο τρόπο! To προσεγμένο και ευρηματικό animation της ταινίας δίνει μια νέα πνοή και νέο... αίμα και ο «οικογενειακός τρόμος» αποκτά νέες, πιο ψυχαγωγικές διαστάσεις!

Υπόθεση: Ένα... διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η real estate δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Άνταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής οικογένειας. Μια φρέσκια animation ταινία ήταν η ιδανική λύση για να βρουν ξανά τη φωνή τους φέτος οι Άνταμς. Χάρη στο εξαιρετικά δουλεμένο σκίτσο και το πυκνό σενάριο της ταινίας, θα βρει ευκαιρία να «λάμψει» ξανά ο σκοτεινός και... «spooky» κόσμος τους και να τους γνωρίσει από την αρχή μια νέα γενιά θεατών. Οι μακάβριες συνήθειες των ηρώων θα έρθουν αντιμέτωπες με τον συντηρητισμό της φερόμενης ως «καλής» κοινωνίας και η και η αλλόκοτη συμπεριφορά τους θα συγκρουστεί με τα ήθη του επίπλαστου Αμερικάνικου ονείρου. Στην νέα περιπέτεια των Άνταμς, οι πιο κωμικές στιγμές θα προκύψουν από τα πιο τερατώδη περιστατικά της καθημερινότητας των Άνταμς. Η ταινία ανασύρει τα καλύτερα και πιο ουσιώδη πρωτογενή υλικά που έκαναν την Οικογένεια Άνταμς τόσο αγαπητή και ιδιαίτερη και τα προσαρμόζει σε μια σημερινή εποχή, όπου η διαφορετικότητα πρέπει να προστατευτεί και οι άνθρωποι που δεν συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις προσταγές του mainstream πρέπει να πάψουν να ανήκουν στο περιθώριο. Αν ακόμη νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, οι Άνταμς θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς!

Κινούμενα Σχέδια - Μεταγλωττισμένη, 2019

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόντραντ Βέρνον

Διάρκεια: 86΄

Παρασκευή 7, Σάββατο 8,  Κυριακή 9 Φεβρουαρίου  Ώρα 18:00

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

adams family poster

«Πόνος και Δόξα»

Η 21η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ» με την Πενέλοπε Κρούζ, τον Ασιέρ Ετσεαντία και τον Αντόνιο Μπαντέρας, που κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο φετινό Φεστιβάλ Καννών είναι η δεύτερη ταινία που θα απολαύσουμε.

Υπόθεση: μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαντόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το Πόνος και Δόξα μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαντόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.

Δραματική, 2019

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ

Διάρκεια: 113΄

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου Ώρα 21:00

Σάββατο 8, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου  Ώρα 20:30

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

pain and glory poster

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το