Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έδεσε το Σάββατο στη Λήμνο το κρουαζιερόπλοιο «L' austral»

banner roots

Έδεσε το Σάββατο στη Λήμνο το κρουαζιερόπλοιο «L' austral»
15.07.2013 | 10:44

Έδεσε το Σάββατο στη Λήμνο το κρουαζιερόπλοιο «L' austral»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Σάββατο 13 Ιουλίου άκομη ένα κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε το λιμάνι της Μύρινας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για φέτος το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί 22 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, τα οποία συμπεριέλαβαν το νησί μας, στους προορισμούς τους.

Το L’ austral με σημαίας WallisFutuna , έχει μήκος 143μ και βύθισμα 4,8μ με δυνατότητα δηλαδή, να αγκυροβολήσει μέσα στο λιμάνι της πόλης, όπως και έγινε. Μετέφερε 146 επιβάτες και 141 άτομα προσωπικό.

Έφτασε στη Μύρινα στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη και στις 22:45 απέπλευσε για τον επόμενο προορισμό του, το Βόλο.

Για τους επιβάτες του πλοίου, είχε προγραμματιστεί εκδρομή στις ομορφιές του νησιού, στην οποία συμμετείχαν 40 άτομα. Επισκέφθηκαν το Μουσείο του νησιού, την Πολιόχνη , το Συμμαχικό νεκροταφείο και το χωριό του Μούδρου.

Για τους υπόλοιπους, που θέλησαν να περιπλανηθούν στους δρόμους και στα σοκάκια της Μύρινας, υπήρχαν προγραμματισμένα δρομολόγια  λεωφορείου από τις 14:30 και ανα ένα τέταρτο, από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου προς την πόλη της Μύρινας.

Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο, θα περάσει ξανά από τη Λήμνο, στις 27 Ιουλίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το