Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Έπαρχος Λήμνου στον FM 100 για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Επαρχείου (audio)
ikteo limnou
facebook seminaria
Ο Έπαρχος Λήμνου στον FM 100 για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Επαρχείου (audio)
29.01.2020 | 12:53

Ο Έπαρχος Λήμνου στον FM 100 για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Επαρχείου (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην πρωινή εκπομπή του FM100 «Έχουμε Θέμα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά σήμερα ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, με αφορμή την ανακοίνωση του Τεχνικού Προγράμματος του Επαρχείου για το 2020.

Ο κ. Βλάττας, αφού ανέλυσε ένα προς ένα τα 7 έργα που συμπεριλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ανέφερε πως έχει προστεθεί άλλο ένα έργο, που αφορά στον αναδασμό της Ατσικής, αν και όπως ανέφερε η αποδυνάμωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Επαρχείου, αφού πια υπηρετούν μόνο δυο υπάλληλοι, δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην υλοποίηση του προγραμματισμού.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί μεταξύ άλλων, με την άφιξη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στη Λήμνο, το διήμερο 5 με 7 Φεβρουαρίου. Ο κ. Βλάττας επεσήμανε πως ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί και την περιοχή του Ρωμέικου εκφράζοντας την πεποίθηση πως οι εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή θα έχουν ολοκληρωθεί ως την Άνοιξη.

Τέλος δεν δίστασε να σχολιάσει τη μέχρι τώρα συνεργασία του με την Περιφερειακή Αρχή, τα ΌΧΙ που έχει αναγκαστεί να πει, αλλά και τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στην ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018