Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τσαϊρέλης: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

banner roots

Τσαϊρέλης: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»
24.01.2020 | 19:52

Τσαϊρέλης: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ήφαιστος Λήμνου αντιμετωπίζει το Λαύριο στο «Νίκος Σαμαράς» (25/1, 15:30) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας πως στόχος είναι η παραμονή στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Το blog του Έλληνα φόργουορντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Πάντα είναι ευχάριστο όταν επιστρέφουμε στο «Νίκος Σαμαράς» και αυτή τη φορά θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με καλό μπάσκετ. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ παρά τις απουσίες, για μεγάλο διάστημα παρουσιάσαμε εξαιρετική εικόνα.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες, ωστόσο είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Την 17η αγωνιστική θ’ αντιμετωπίσουμε το Λαύριο και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει φύγει από το μυαλό μας η ήττα του πρώτου γύρου. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην δώσουμε το δικαίωμα στο Λαύριο να βρει πόντους στο ανοικτό γήπεδο.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα την εβδομάδα που πέρασε και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Λήμνου που βρίσκεται στο πλευρό μας. Με τη δική του στήριξη θα παλέψουμε, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, προσφέροντας όμορφο θέαμα!».

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το