Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λήμνου (photos)
Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λήμνου (photos)
21.01.2020 | 18:40

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αντιπροσωπεία μελών του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» επισκέφθηκε σήμερα, 21 Ιανουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, προκειμένου να τον καλωσορίσει στο νησί μας, να του ευχηθεί για την έλευση της νέας χρονιάς αλλά και να τον ενημερώσει για την δραστηριότητα του ομίλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του «Ηφαίστου»: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα και διεξήχθη μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στο πλαίσιο αυτής, εκφράστηκε η πάντα καλή διάθεση του ομίλου μας να σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια της τοπικής μας εκκλησίας.

Στον Σεβασμιώτατο κ. Ιερόθεο προσφέρθηκαν συμβολικά Λημνιακά προϊόντα, καθώς και το ημερολόγιο του ομίλου για το 2020, για το οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερόθεο αλλά και τους συνεργάτες του Αρχιμανδρίτες Γεράσιμο Πετρολέκα και Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο για την τόσο εγκάρδια φιλοξενία και την πολύ όμορφη κουβέντα μας».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018