Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ψυχικές Διαδρομές: Εξαρτήσεις | Η Δ.Κ Μύρινας και ο Π. Κεχαγιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ψυχικές Διαδρομές: Εξαρτήσεις | Η Δ.Κ Μύρινας και ο Π. Κεχαγιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους
21.01.2020 | 13:55

Ψυχικές Διαδρομές: Εξαρτήσεις | Η Δ.Κ Μύρινας και ο Π. Κεχαγιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μία συνάντηση "Ψυχικής Διαδρομής" η οποία θα καλύπτεται πλήρως από την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη ως προς το απόρρητο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 17:30 με θέμα τις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και τους ΕΘΙΣΜΟΥΣ.

Στη συνάντηση μπορούν να παραβρεθούν είτε άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους εξαρτημένους από αντικείμενα (καπνός, ουσίες, αλκοόλ, τροφές) ή συμπεριφορές (τζόγος, διαδίκτυο), είτε στενοί συγγενείς τους που έχουν άμεση και καθημερινή σχέση μαζί τους.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα προκύψουν μέσα από τις ανάγκες των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα λάβουν ενημέρωση σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων, συμβουλευτική και ενθάρρυνση για τις προσπάθειές τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα www.psychologoslimnos.gr/diadromes.

Για να διασφαλιστεί ο βιωματικός χαρακτήρας της συζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 20 ατόμων.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας Λήμνου, η οποία προσφέρει το χώρο της για τη φιλοξενία της δράσης, και παρέχεται δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα «Ψυχικές Διαδρομές» στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την προάσπιση της ψυχικής υγείας των κατοίκων του νησιού και ευελπιστεί να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή ανθρώπους με αυξημένες ανάγκες για ψυχολογική βοήθεια. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιείται κάθε μήνα μία συνάντηση η οποία θα πραγματεύεται μία διαφορετική θεματική. Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο 2020, οι θεματικές ανά μήνα είναι οι εξής: Ιανουάριος Εξαρτήσεις, Φεβρουάριος Βία, Μάρτιος Διατροφή, Απρίλιος Θλίψη, Μάιος Καταπίεση, Ιούνιος Πένθος.

Οι συναντήσεις οργανώνονται και συντονίζονται από τον MSc Ψυχολόγο / Ψυχοθεραπευτή, υπ. Διδάκτορα Ιατρικής ΑΠΘ, Πέτρο Κεχαγιά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 6973424100.

83024123 2495049737415977 6602062249525772288 n

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018