Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Ατσικής και Καταλάκκου

banner roots

ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Ατσικής και Καταλάκκου
10.01.2020 | 18:29

ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες των Κοινοτήτων Ατσικής και Καταλάκκου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Παρελήφθησαν χθες, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από αγριοκούνελα της 08/04/2019 στις καλλιέργειες σιτηρών, των παραγωγών των Κοινοτήτων Ατσικής και Καταλάκκου, ενημερώνουν οι ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δημοτικής Ενότητας Ατσικής του Δήμου Λήμνου.

Τα πορίσματα θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών στο γραφείο ανταποκριτή ΕΛΓΑ της Δ.Ε. Ατσικής για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 19/01/2020.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και, όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής που υπέβαλε.

Για τα πορίσματα εκτίμησης των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Ατσικής που εκκρεμούν θα γίνει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων.

  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το