Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Να κηρυχθεί ο Ρωμέικος Γιαλός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητάει ο Δήμος Λήμνου
Να κηρυχθεί ο Ρωμέικος Γιαλός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητάει ο Δήμος Λήμνου
08.01.2020 | 13:05

Να κηρυχθεί ο Ρωμέικος Γιαλός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητάει ο Δήμος Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Να κηρυχθεί ο Ρωμέικος Γιαλός της Μύρινας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητάει ο Δήμος Λήμνου, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μετά τις ζημιές που υπέστη η «πλατεία» των καταστημάτων από τη μανία των κυμάτων.

Για την ώρα, η απόφαση εκκρεμεί καθώς έχει δηλώσει ενδιαφέρον ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης να επισκεφτεί την περιοχή προκειμένου να δει τη ζημιά ιδίοις όμμασι, χωρίς όμως για την ώρα να έχει κλειδώσει η ημερομηνία άφιξης του στη Λήμνο.

Από το Δήμο Λήμνου, ξεκαθαρίζουν πως η βόλτα στα «πληγωμένα» σημεία του Ρωμείκου είναι αρκετά επικίνδυνη, καθώς η θάλασσα συνεχίζει να «τρώει» το υπέδαφος χωρίς να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξουν νέες καθιζήσεις.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν γρήγορα, οχι όμως πρόχειρα, καθώς ο καιρός περνάει και ο Ρωμείκος αποτελεί ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Μύρινας αλλά και της Λήμνου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018