Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενας 19χρονος από τη Λήμνο έπιασε τον Σταυρό στη Μελβούρνη
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος αγιάζει τους πιστούς όων των ηλικιών και γενεών της Ομογένειας της Αυστραλίας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος αγιάζει τους πιστούς όων των ηλικιών και γενεών της Ομογένειας της Αυστραλίας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
07.01.2020 | 20:28

Ενας 19χρονος από τη Λήμνο έπιασε τον Σταυρό στη Μελβούρνη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με τη συμμετοχή των Ελλήνων της Διασποράς γιορτάστηκαν τη Δευτέρα σε πολλές περιοχές της Μελβούρνης τα Θεοφάνεια. Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό πολλοί ομογενείς έσπευσαν να δουν την τελετή Κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Μελβούρνης, στο Φράνκστον και στο Ράι.

Οι τελετές στο λιμάνι της Μελβούρνης έγιναν από τον Επίσκοπο Ιεζεκιήλ του Ντέρβις και τον Επίσκοπο Ιάκωβο της Μιλετούπολης. Στο ίδιο σημείο όπου τη δεκαετία του 1950 χιλιάδες Ελληνες μετανάστες έφθασαν στη μακρινή Αυστραλία για μια καλύτερη ζωή.

Περισσότερα από 20 άτομα έπεσαν στα κρύα νερά του λιμανιού της Μελβούρνης για να πιάσουν τον Σταυρό. Νικητής όμως βγήκε ένας 19χρονος φοιτητής με καταγωγή από τη Λήμνο.

Διαβάστε περισσότερα στον «Εθνικό Κήρυκα».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018