Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι φοιτητές της Λήμνου έγιναν πωλητές της «Σχεδίας» και έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα! (photos)

banner roots

Οι φοιτητές της Λήμνου έγιναν πωλητές της «Σχεδίας» και έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα! (photos)
29.12.2019 | 15:20

Οι φοιτητές της Λήμνου έγιναν πωλητές της «Σχεδίας» και έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο έστειλαν για μια ακόμα φορά οι φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου, οι οποίοι αυτή τη φορά έγιναν για λίγο πωλητές του γνωστού περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας το έργο άστεγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Παναγιώτης Καρμίρης: «Το φεστιβάλ αλληλεγγύης έληξε αφήνοντας μας συναισθήματα ζωής.

Με το ποσό που μαζεύτηκε με τη βοήθεια όλων σας, καθώς και την αγάπη μας για ό,τι όμορφο κάνουμε στο νησί μας, ξεχυθήκαμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και βοηθήσαμε τους πωλητές του περιοδικού του δρόμου "Σχεδία".

foititikos syllogos limnou sxedia 1

Ίσως ένα κείμενο δεν είναι αρκετό για να περιγράψω τα συναισθήματα που κατέκλυσαν εμένα και όλους τους φοιτητές που παρευρέθηκαν εκεί, αλλά σίγουρα ένα κείμενο δεν είναι αρκετό για να περιγράψω τα συναισθήματα των ίδιων των ανθρώπων βοηθήσαμε.

Οι ίδιοι, λαμβάνοντας τη βοήθειά μας, πολλές φορές συγκινούνταν και βούρκωναν προσπαθώντας να μας ευχαριστήσουν. Άνθρωποι οι οποίοι έχοντας χάσει αγαθά που θεωρούμε δεδομένα, κράτησαν το μεγαλείο της καρδιάς τους και σηκώθηκαν και πάλι στα πόδια τους, ζώντας πλέον το κάθε λεπτό της ζωής τους με κυρίαρχο το αίσθημα της ευγνωμοσύνης.

Γιατί δυστυχώς κατάλαβα για ακόμα μία φορά ότι οι άνθρωποι, δεν έχουμε την ικανότητα να εκτιμήσουμε το καθετί αν δεν το χάσουμε...

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω, πως οι φοιτητές της Λήμνου ευχαριστούμε για όλα τα συναισθήματα ζωής που μας χάρισαν και θα κρατήσουμε για πάντα, καθώς και για τη δυνατότητα να δούμε τη ζωή με μία άλλη οπτική.

Τα φεστιβάλ αλληλεγγύης μας, είναι και θα είναι θεσμός, και θα βρισκόμαστε οπουδήποτε μπορούμε προσφέροντας τη βοήθειά μας, γιατί πολύ απλά: "Δεν χρειάζεται κάποιος λόγος για να βοηθάς τους ανθρώπους"».

foititikos syllogos limnou sxedia 2

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το