Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστημονικό συνέδριο στη Λήμνο: «Λήμνος και Εκατονταετηρίδα των ANZAC, η κοινή μας ιστορία»
Επιστημονικό συνέδριο στη Λήμνο: «Λήμνος και Εκατονταετηρίδα των ANZAC, η κοινή μας ιστορία»
10.07.2013 | 13:40

Επιστημονικό συνέδριο στη Λήμνο: «Λήμνος και Εκατονταετηρίδα των ANZAC, η κοινή μας ιστορία»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Lemnos Gallipoli Commemorative Committee, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, διοργανώνει το Εναρκτήριο Συνέδριο των ANZAC, με τίτλο "Λήμνος και η Εκατονταετηρίδα των ANZAC, η κοινή μας ιστορία".

Ο Δήμος Λήμνου θα φιλοξενήσει τις εργασίες του Συνεδρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Πορτιανού, στηρίζοντας την προσπάθειά των διακεκριμένων Αυστραλών και Ελλήνων της Αυστραλίας που απαρτίζουν τη Lemnos Gallipoli Commemorative Committee, να αναδείξουν το ρόλο της Λήμνου στα γεγονότα εκείνης της περιόδου και τους στενούς δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στα μέλη του εκστρατευτικού σώματος και στους φιλόξενους κατοίκους της Λήμνου. 

Την οργάνωση του Συνεδρίου έχει αναλάβει η Lemnos Gallipoli Commemorative Committee.

Η είσοδος και η συμμετοχή στο συνέδριο προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας της Lemnos Gallipoli Commemorative Committee.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα το συνεδρίου στα αγγλικά

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018