Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανώτατη τιμητική βράβευση της «Χρυσάφης ΑΒΕΕ» από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος

the roots web banners 06

Ανώτατη τιμητική βράβευση της «Χρυσάφης ΑΒΕΕ» από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος
12.12.2019 | 18:04

Ανώτατη τιμητική βράβευση της «Χρυσάφης ΑΒΕΕ» από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με το ανώτατο τιμητικό βραβείο της «Περιφερειακής Αριστείας» βραβεύθηκε η εταιρεία «ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ», στο πλαίσιο των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019», από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒE) σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του εν λόγω θεσμού βραβεύονται, ύστερα από ειδική επιστημονική πανελλαδική αξιολόγηση, οι πλέον καινοτόμες, ανταγωνιστικές, και δυναμικές μεταποιητικές ελληνικές βιομηχανίες του μέλλοντος. Φέτος, μαζί με την εταιρεία «ΧΡΥΣΑΦΗΣ ABEE» βραβεύθηκαν μεγάλες και καταξιωμένες βιομηχανίες όπως η «Δωδώνη», η «Πίνδος», η «Μαστίχα Χίου», «Σόγια Ελλάς», «Λουξ», «Παπαστράτος», «Pfizer», «Ευρωχαρτική» και άλλες 10 επιχειρήσεις.

michalis chrysafis vravefsi

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ Μιχάλης Χρυσάφης, παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σχετικά: «Η μέγιστη αυτή τιμή για την "ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ", αποτελεί την επιβράβευση πολυετούς, συστηματικής, καινοτόμου προσπάθειας της εταιρείας και των ανθρώπων της, να καταστήσουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Λήμνου brand name υψηλής προστιθέμενης αξίας με σημαντικές πωλήσεις τοπικά και διεθνώς, και την εταιρεία μοναδική πανελλαδικά σε μέγεθος και ποιότητα καθετοποιημένη επιχείρηση παραγωγής και προώθησης τοπικών τροφίμων.

Η τιμητική αυτή βράβευση δίνει στην εταιρεία ώθηση και κουράγιο να συνεχίσει ακόμη περισσότερο, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς όπως το πανεπιστήμιο, στην ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων για το καλό του τόπου μας αλλά και της πατρίδας μας».

michalis chrysafis vravefsi elliniki aksia

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χρυσάφης (στο μέσον στην πρώτη γραμμή) ανάμεσα στους επιχειρηματίες μεταποίησης που βραβεύθηκαν με τα φετινά βραβεία «Ελληνική Αξία» στο τέλος της τελετής απονομής.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το