Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΤΕΤΔ Λήμνου: Ο Δρ Κ. Γκατζιώνης στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

the roots web banners 06

ΤΕΤΔ Λήμνου: Ο Δρ Κ. Γκατζιώνης στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
12.12.2019 | 17:58

ΤΕΤΔ Λήμνου: Ο Δρ Κ. Γκατζιώνης στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου όρισε η Σύγκλητος, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο καθηγητής Δρ Κωνσταντίνος Γκατζιώνης από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (ΤΕΤΔ), στη Λήμνο.

Η θητεία των άμισθων μελών είναι τριετής και αυτά επιλέγονται μεταξύ ατόμων που έχουν το επιστημονικό και ευρύτερο κοινωνικό κύρος, την επαγγελματική γνώση αλλά και ισχυρή βούληση να συνδράμουν την Εταιρεία στο έργο της.

Λίγα λόγια για την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ε.Α.Δ.Π.Π.Α) Α.Ε. είναι Ειδικό Ν.Π.Ι.Δ και ιδρύθηκε με το με Π.Δ. 166/1988 (ΦΕΚ Α’ 76) «Ίδρυση Ειδικού Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου για την αξιοποίηση και διαχείριση της περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έγκριση του Καταστατικού του» και έχει ενταχθεί στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το καταστατικό της, η Εταιρεία διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τέσσερα μέλη.

Το Δ.Σ. συνέρχεται και συνεδριάζει στην έδρα της Εταιρείας στη Μυτιλήνη, ή σε οποιοδήποτε υποκατάστημά της σε Αθήνα ή Χίο, επιτρεπομένης της τηλεδιάσκεψης. Το Δ.Σ. είναι αρμόδιο να αποφασίζει για κάθε θέμα και ασκεί κάθε εξουσία που αφορά τη διοίκηση της Εταιρείας, τη διαχείριση της περιουσίας της και γενικά την επιδίωξη του σκοπού της. Οι ευθύνες των μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας καθορίζονται από την τρέχουσα νομοθεσία, περί Ανωνύμων Εταιρειών και Νομικών Προσώπων – μελών του Μητρώου Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

Η πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των άμισθων μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας απευθύνεται σε όλα τα μέλη ΔΕΠ και ανώτερα διοικητικά στελέχη του Ιδρύματος που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Η εκπροσώπηση στο Δ.Σ. μελών ΔΕΠ από όλα τα νησιά του Αιγαίου είναι ευκταία, λόγω του πολυνησιωτικού χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, άρα και των δράσεων της Εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το