Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Χριστός γεννάται εν χοροίς και οργάνοις»: Εορταστική εκδήλωση από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» και το Λημνιακό Ωδείο

banner roots

«Χριστός γεννάται εν χοροίς και οργάνοις»: Εορταστική εκδήλωση από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» και το Λημνιακό Ωδείο
11.12.2019 | 17:23

«Χριστός γεννάται εν χοροίς και οργάνοις»: Εορταστική εκδήλωση από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» και το Λημνιακό Ωδείο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Χριστός γεννάται εν χοροίς και οργάνοις», διοργανώνει ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος» σε συνεργασία με το Λημνιακό Ωδείο και την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

«Μια όμορφη εκδήλωση συνεργασίας στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, του ΛΗΜΝΙΑΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ και του Χ.Ο.Λ. "Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ" με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δ.ΛΗΜΝΟΥ, με τον τίτλο "ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΝ ΧΟΡΟΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ", θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 7μμ στο Κινηματοθέατρο "ΜΑΡΟΥΛΑ".

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια από την χορωδία "ΓΙΑΣΕΜΙ", καθώς και χορούς από την πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου την πανέμορφη και μυστηριακή Καππαδοκία.

Ένα πλήθος μικρών και μεγάλων μουσικών, μικρών και μεγάλων χορευτών, που ξεπερνά τον συνολικό αριθμό των 130 ατόμων, θα σας μεταφέρει μέσα από ψαλμούς, τραγούδια και χορούς, το μήνυμα της αγάπης που φέρνει η Γέννηση του Κυρίου μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας».

 

xristougenna xol ifaistos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel