Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΥΜΠΑΝ: Θέτει θέμα δημιουργίας λαϊκών αγορών και αστικής ανάπλασης Μύρινας
ΣΥΜΠΑΝ: Θέτει θέμα δημιουργίας λαϊκών αγορών και αστικής ανάπλασης Μύρινας
06.12.2019 | 09:18

ΣΥΜΠΑΝ: Θέτει θέμα δημιουργίας λαϊκών αγορών και αστικής ανάπλασης Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκ νέου κατέθεσε το ΣΥΜΠΑΝ προς το Δημοτικό Συμβούλιο, δύο προτάσεις προς συζήτηση οι οποίες αφορούν στη δημιουργία λαϊκής αγοράς παραγωγών καθώς επίσης και στο θέμα της αστικής ανάπλασης της πόλης της Μύρινας.

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (29-11-2019), η Κίνηση Πολιτών "Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης" (ΣΥΜ.Π.ΑΝ) , κατέθεσε μια σειρά προτάσεων προς συζήτηση στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης, θέματα τα οποία δεν συζητήθηκαν.

Σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 πήραμε την πρωτοβουλία να καταθέσουμε εκ νέου δυο από τις προτάσεις μας προς συζήτηση στα θέματα ημερήσιας διάταξης οι οποίες αφορούν στη δημιουργία λαϊκής αγοράς παραγωγών καθώς επίσης και στο θέμα της αστικής ανάπλασης της πόλης της Μύρινας και πιο συγκεκριμένα τη συγκρότηση πρότασης ένταξης του Δήμου μας στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «ΑΣΤΙΚΉ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019» του ΥΠΕΝ Πράσινο Ταμείο.

Ήδη έχουμε αποστείλει τα αιτήματα μαζί με τις εισηγήσεις σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου προς επικύρωση από το 1/3 των μελών ώστε να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο του μηνός Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018