Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλίμα συγκίνησης στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΑΕΙ της Λήμνου (photos + video)

pame boreio aigaio

Κλίμα συγκίνησης στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΑΕΙ της Λήμνου (photos + video)
04.12.2019 | 13:45

Κλίμα συγκίνησης στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΑΕΙ της Λήμνου (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και μεγάλης υπερηφάνειας, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στην «επόμενη ημέρα», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του πανεπιστημιακού τμήματος της Λήμνου «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής»

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν 25 πτυχιούχοι φοιτητές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήταν εκεί στη χαρά τους, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Μαρούλα», παρουσία του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ Παπαγεωργίου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, στον οποίο δόθηκε ο λόγος και ευχήθηκε στους νέους επιστήμονες, ήταν ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ Ιερόθεος και ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας.

Πέρα από τις ευχές για την πορεία τους μετά την λήξη της φοιτητικής τους ζωής, οι νέοι φοιτητές δέχτηκαν και πολλές «συμβουλές» για το νέο τους ξεκίνημα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018