Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μεγάλη επιτυχία η 11η Γιορτή Ρακιού στον Μούδρο (photos)

pame boreio aigaio

Με μεγάλη επιτυχία η 11η Γιορτή Ρακιού στον Μούδρο (photos)
02.12.2019 | 22:16

Με μεγάλη επιτυχία η 11η Γιορτή Ρακιού στον Μούδρο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/11), η 11η Γιορτή Ρακιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Μούδρου γέμισε από κόσμο που απόλαυσε την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου ρακιού της Λήμνου, ζωντανή μουσική και πλούσια εδέσματα.

Στη γιορτή βρέθηκαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της Απάνω Σκάλας Λέσβου, με τον οποίον αδελφοποιήθηκε ο σύλλογος του Μούδρου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ο Δήμαρχος Λήμνου αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!! Ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Επάνω Σκάλας, που ήρθε από τη Λέσβο μόνο γι' αυτη τη γιορτή!!! Και του χρόνου με υγεία!!!».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018