Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναβολή για Μάιο η δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου
Αναβολή για Μάιο η δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου
13.11.2019 | 09:24

Αναβολή για Μάιο η δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Αναστασία Σπυριδάκη

Αναβολή της δίκης των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου- Λήμνου για τον Μάιο του 2020 έδωσε σήμερα το πρωί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, μετά από σχετικό αίτημα των κατηγορουμένων.

Οι κατηγορούμενοι πρώην πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων, στελέχη και υπάλληλοι της τράπεζας αλλά και δανειολήπτες κατηγορούνται για τα αδικήματα τις απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος η οποία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ σε βάρος νομικού προσώπου, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και σε βαθμό κακουργήματος και της άμεσης συνέργειας σε απιστία της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση καλύπτει την περίοδο από το 2004 έως το 2012 και αφορά όλες τις ζημιογόνες δανειακές συμβάσεις που ανανεώθηκαν εκείνη την περίοδο.

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018