Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του ΧΟΛ «Ήφαιστος» (photos)

banner roots

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του ΧΟΛ «Ήφαιστος» (photos)
12.11.2019 | 09:19

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του ΧΟΛ «Ήφαιστος» (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 με μεγάλη προσέλευση φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια του νεοσύστατου ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΗΜΝΟΥ "Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ" που πριν λίγο καιρό άνοιξε τα φτερά του για να συμβάλλει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με πυξίδα του πάντα την πίστη στην διατήρηση της πλούσιας παραδοσιακής μουσικοχορευτικής μας κληρονομιάς.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Πέτρος Παπούλκας αφού καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που κατέκλυσαν το χώρο, ανέφερε εν συντομία τους σκοπούς ιδρύσεως του Ομίλου και ειδικά αυτόν που αφορά στη διάδοση των παραδοσιακών μας χορών. Εξέφρασε επίσης την βαθιά του πεποίθηση ότι από τα πιο ισχυρά «όπλα» του λαού μας είναι ο πολιτισμός μας, του οποίου σημαντικό και αναπόσπαστο τμήμα του είναι τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις μας.                                

Στη συνέχεια παρουσίασε το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου το οποίο αποτελείται εκτός από τον ίδιο στη θέση του προέδρου ,από τις κες Αργυρώ Βοργιά (αντιπρόεδρος), Ντίνα Ματσικά (ταμίας), Ζωή Τζιαμπατζίδου (γραμματέας),Έλλη Τριανταφύλλου (υπεύθυνη καλλιτεχνικής επιμέλειας).

Παρουσίασε επίσης τον πρόεδρο της επιτροπής διοικητικής μέριμνας κο Βαλάντη Κρομηλίδη ,τα μέλη της επιτροπής κα Ντίνα Καραγιώργου και κο Τσίλκο Ηλία και την υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ομίλου κα Μαντώ Γραφοφαλλίδου-Παπούλκα.                                                       

Οι κυρίες του Ομίλου "στόλισαν" τον μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα και άφθονο Λημνιό κρασί και φυσικά τα παραδοσιακά μας ακούσματα βοήθησαν έτσι ώστε η όμορφη βραδιά να εξελιχθεί σε γλέντι!

Για την άψογη διοργάνωση των εγκαινίων , ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες του Ομίλου για τα υπέροχα σπιτικά εδέσματα και την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλες μας τις προσπάθειες, ιδιαιτέρως τις κες Ειρήνη Σιάτρα και Βίκυ Μονοκρούσου και τον κο Σπύρο Λούσκο για την προσφορά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που κοσμεί το χώρο μας.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, καθώς επίσης και για τη στήριξη και την αγάπη που μας περιβάλλετε.

Έχοντας ως πηγή δύναμης αυτά τα πολύτιμα εφόδια υποσχόμαστε ν ανεβάσουμε τον πήχη της προσφοράς στην υπηρεσία της παράδοσης και του πολιτισμού ακόμη ψηλότερα!!!» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel