Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύλληψη αλλοδαπού που ταξίδεψε από Λήμνο προς Μυτιλήνη για κατοχή μισού κιλού κάνναβης
Σύλληψη αλλοδαπού που ταξίδεψε από Λήμνο προς Μυτιλήνη για κατοχή μισού κιλού κάνναβης
10.11.2019 | 11:40

Σύλληψη αλλοδαπού που ταξίδεψε από Λήμνο προς Μυτιλήνη για κατοχή μισού κιλού κάνναβης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες της 07-11-19, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων με τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ επιβατηγού πλοίου προερχόμενο από Καβάλα – Λήμνο στο λιμένα Μυτιλήνης εντοπίστηκε ο εν λόγω αλλοδαπός υπήκοος και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε εντός αποσκευών του μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους 458,25 γραμμ. Εν συνεχεία διενεργήθηκε κατ΄οίκον έρευνα στην οικία του αλλοδαπού στην Μυτιλήνη με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Το προσδοκώμενο κέρδος από την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε κυμαίνεται από (4000) τέσσερις χιλιάδες ευρώ έως (6000) έξι χιλιάδες ευρώ περίπου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018