Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού
Δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού
06.11.2019 | 21:03

Δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της Λήμνου υπέρ του εμβολιασμού

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δράσεις ευαισθητοποίησης των κατοίκων του νησιού υπέρ του εμβολιασμού θα πραγματοποιήσει ο Ιατρικός Σύλλογος (ΙΣ) Λήμνου.

Συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δράσεις:

(1) Λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου για την πληροφόρηση του κοινού και την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από ιατρούς, μέλη του ΙΣ Λήμνου. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Υψιπύλης το Σαββάτο 9/11/2019 από τις 11.00 - 13.00. Υπεύθυνη δράσης - επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ. Κατσώνη Μάλαμα.

(2) Ενημερωτικές 10λεπτες συνεντεύξεις από ιατρούς του ΙΣ Λήμνου σε τοπικά ραδιόφωνα, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις και θα αποσαφηνίζουν έννοιες ώστε να γίνει κατανοητή η χρησιμότητα του εμβολιασμού. Υπεύθυνη δράσης-επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ. Φαρμάκη Ελένη.

Απώτερος σκοπός των παραπάνω δράσεων είναι φυσικά η αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού τόσο των ευπαθών ομάδων αλλά και η ορθή εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού των κατοίκων της Λήμνου.

«Πρέπει να γίνει άμεσα κατανοητό από όλους μας ότι οφείλουμε να θωρακίσουμε την υγεία των κατοίκων του νησιού μας και αυτό είναι υπόθεση όλων μας!», τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018