Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τσαϊρέλης: «Να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα»

banner roots

Τσαϊρέλης: «Να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα»
02.11.2019 | 02:56

Τσαϊρέλης: «Να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ήφαιστος Λήμνου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ (2/11, 15:45), για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης διευκρινίζει ότι το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο κόντρα στο «δικέφαλο».

Διαβάστε αναλυτικά το blog του έμπειρου σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σε όλους,

Η έκτη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League μας φέρνει αντιμέτωπους με τον ΠΑΟΚ σε μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν αλλάζει τη προσέγγιση που έχουμε σε κάθε παιχνίδι και το στόχο μας ο οποίος πάντα είναι η νίκη.

Στους τελευταίους αγώνες δεν τα έχουμε πάει όπως θα θέλαμε κι έχουμε πληρώσει τα λάθη μας. Δεν μας αρέσει καθόλου που χαλάσαμε την εικόνα την οποία δημιουργήσαμε στις πρώτες αγωνιστικές και ήρθε η ώρα ν’ αντιδράσουμε.

Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, προκειμένου να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το έργο μας δεν είναι εύκολο καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη και θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Την εβδομάδα που πέρασε δουλέψαμε πολύ καλά αλλά σημασία έχει να το δείξουμε στα παρκέ και όχι στα λόγια. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel