Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>5 νέες συμμετοχές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Λήμνο

banner roots

5 νέες συμμετοχές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Λήμνο
22.10.2019 | 20:39

5 νέες συμμετοχές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Του Γιώργου Πολυχρονίου

Συνολικά δεκαέξι αθλητές θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο του 48ου Ατομικού Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2019 στη Λήμνο.

Στο προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τους πρώτους 11 αγωνιζόμενους, και συνεχίζουμε την παρουσίαση των υπόλοιπων αθλητών.

Σπύρος Μαρίνης – Ναυταθλητικός Όμιλος Ιμβρίων

Ο Σπύρος Μαρίνης είναι 37 χρονών και κατάγεται από την Κέρκυρα και την Ίμβρο. Έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο ως αρθογράφος, υποβρύχιος εικονολήπτης και αθλητής υποβρύχιας σκοποβολής και υποβρυχίου ψαρέματος. Έχει συμμετάσχει σε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το 2005 στη Σύρο, το 2010 στα Μέθανα και το 2013 στο Σαράντη. Ξεχωρίζει για το ήθος και την ψαρευτική του ικανότητα.

Σωτήρης Μαυρομάτης

Ο Σωτήρης μας έρχεται από την Κόρινθο. Γνωστός ψαροκυνηγός, με αρκετές διακρίσεις όπως πρώτη θέση στον Αγώνα Γλαύκου για το 2013 και 2014. Σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα έχει διακριθεί στην έκτη θέση στο Βόλο το 2015, στη Σύρο, καθώς και 5ος στην Καλαμάτα σε ένα από τα πιο δύσκολα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Τέλος συμμετείχε φέτος και στο Ευρωαφρικανικό μαζί με την Εθνική Ομάδα.

Κώστας Παπακωνσταντής– Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Ο Κώστας, κατάγεται από την Σύρο, 46 χρόνων, αθλητής του Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Υποβρύχιας Σκοποβολής. Έμπειρος αθλητής και ψαροκυνηγός με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες του Γλαύκου. Είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν το 2008 ενώ το 2006 ήταν βοηθητικό μέλος της Εθνικής Ομάδας στην Πορτογαλία.

Στέλιος Χριστάκης – Ναυτικός Όμιλος Σητείας

Ο Στέλιος Χριστάκης εκπροσωπεί την Κρήτη στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Έρχεται από τη Σητεία Κρήτης, είναι ενεργό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας και μαζί με το ζευγάρι του Στάθη Νικολαΐδη, ο οποίος θα είναι μαζί του, θέλουν να ζήσουν για πρώτη φορά την εμπειρία ενός Πανελληνίου Αγώνα.

Ηλίας Κίτσος

 

Πηγή: boatfishing.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το