Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπές ρεύματος σε Κορνό και Άγιο Δημήτριο
Διακοπές ρεύματος σε Κορνό και Άγιο Δημήτριο
22.10.2019 | 08:56

Διακοπές ρεύματος σε Κορνό και Άγιο Δημήτριο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Κορνού και του Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε για την Τετάρτη ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

Αγαπητοί πελάτες.

Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗ ΕΩΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ (ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 23/10/2019, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00πμ έως 09:00πμ & 13:30μμ έως 14:30μμ.

Επίσης θα διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 23/10/2019, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00πμ έως 14:30μμ, στην περιοχή ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗ ΕΩΣ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018