Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με την Κοινότητα Μούδρου συναντήθηκε η «Νίκη για τη Λήμνο» (photos)
Με την Κοινότητα Μούδρου συναντήθηκε η «Νίκη για τη Λήμνο» (photos)
19.10.2019 | 16:29

Με την Κοινότητα Μούδρου συναντήθηκε η «Νίκη για τη Λήμνο» (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη της Κοινότητας Μούδρου πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Παρασκευής (18/10), η Ελεονώρα Γεώργα και τα μέλη της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» Χριστίνα Ζαΐμη, Αλέξανδρος Καφαλτής, Χρυσόστομος Μυρτζανής και Νεκτάριος Ορφανίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης: «Τη συζήτηση σχεδόν μονοπώλησε το σοβαρό πρόβλημα νερού που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ιεραρχήθηκε ομόφωνα ως προτεραιότητα ζωτικής σημασίας.

Απασχόλησαν, επιπλέον, η τύχη του έργου του λιμένος Μούδρου, η αποκατάσταση κεντρικής οδού εντός του οικισμού με παράλληλη κατασκευή έργου διοχέτευσης ομβρίων υδάτων και η αξιοποίηση του τουριστικού περιπτέρου πλησίον του υπαίθριου θεάτρου.

Τέλος, έλαβε χώρα και σχετική ενημέρωση για την κατάσταση των σχολικών κτηρίων όλων των βαθμίδων».

«Η σχέση Κοινότητας και Δήμου πρέπει να βασίζεται στις αρχές του διαλόγου και της συνεργασίας με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων στα χωριά μας και την ευρύτερη προοπτική τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

gewrga koinotita moudrou limnos1

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018