Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 37χρονου τραυματία
Λήμνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 37χρονου τραυματία
17.10.2019 | 12:40

Λήμνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 37χρονου τραυματία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον τραυματισμό ενός 37χρονου άνδρα από τη Λήμνο, για τον οποίο στήθηκε αερογέφυρα ζωής μέσω της συμφωνίας που έχει συνάψει ο Παντελής Μπούμπουρας με την Interamerican.

Η οικογένεια του 37χρονου ζητά απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που έχουν προκύψει, τόσο για τον τραυματισμό του ανθρώπου τους, όσο και για την καθυστέρηση που καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Λήμνου, σε ότι αφορά τη νοσηλεία του.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η οικογένεια προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όλα όσα βίωσε από τα ξημερώματα της Κυριακής ο 37χρονος, καθώς παραμένει θολό το τοπίο, ακόμη και για το πώς ο άνδρας εντοπίστηκε με το βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

Η επιστολή που έφτασε στο σταθμό μας αναφέρει:

"Την Κυριακή τα ξημερώματα, το συγγενικό μας πρόσωπο-37χρονος άνδρας-, οδηγήθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν-Κ.Υ Λήμνου για να του παρεχθούν οι πρώτες βοήθειες μετά από πολύ βαρύ χτύπημα που φέρεται να δέχτηκε σε γνωστό κατάστημα διασκέδασης της κεντρικής Λήμνου.

Ο νεαρός άνδρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν αιμάτωμα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί εισαγωγή στο νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή και από τα αποτελέσματα των αξονικών, σε συνεργασία πάντα με το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης φάνηκε ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό και ο ασθενής εξακολουθούσε να παραμένει σε κωματώδη κατάσταση.

Το πρωί της Δευτέρας 14/10 μετά από πιέσεις του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος κι ενώ η κατάσταση του δεν είχε βελτιωθεί, ο χειρύργος που τον παρακολουθούσε, κίνησε τις διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Ενώ πέρασε ένα 24ωρο χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη στη διακομιδή, απευθυνθήκαμε στην Interamerican και στην κυρία Τσακανίκα, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα σε συνεννόηση με την οικογένεια Μπούμπουρα για να μεταφερθεί με το ελικόπτερο της εταιρείας σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μέσα σε δυο ώρες από την επικοινωνία μας, το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λήμνου για να παραλάβει τον ασθενή του οποίου η κατάσταση επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω της καθυστέρησης για την αεροδιακομιδή του.

Ρωτάμε:

-Γιατί ενώ ο χειρούργος είχε ζητήσει από την Δευτέρα 14/10 την αεροδιακομιδή χωρίς να λάβει κάποια απάντηση, η “ανύπαρκτη” διοίκηση του νοσοκομείου δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει έγκαιρα η διακομιδή;

-Γιατί θα πρέπει εμείς οι συγγενείς να ψάχνουμε τρόπο για να γίνει η αεροδιακομιδή ενώ αποτελεί ευθύνη του νοσοκομείου;"

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018