Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

banner roots

Φωτογραφία: Eurokinissi Φωτογραφία: Eurokinissi
12.10.2019 | 11:39

Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, τελέστηκαν (11/10) τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας και Μουσικής Παιδείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ο Άγιος Παντελεήμων» στα Πατήσια, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος τίμησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, κ. Παντελή Μπούμπουρα, για την προσφορά του στο έργο της Αρχιεπισκοπής (Απονεμήθηκε ο Σταυρός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ανώτατη τιμή ευεργέτη).

Επίσης, τον ευχαρίστησε όπως και όλη την οικογένεια Μπούμπουρα -που παρευρέθηκε σύσσωμη στα εγκαίνια- για την μεγάλη προσφορά της, ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο.

Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο

Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο  EUROKINISSI

Ο Μακαριώτατος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις επενδύσεις, σχολιάζοντας: "Στο χώρο της Εκκλησίας η καλύτερη επένδυση είναι η επένδυση στα παιδιά μας. Το μεγάλο πρόβλημα της εποχής είναι το ξεστράτισμα και όταν υπάρχει είναι δύσκολη η επιστροφή. Επενδύοντας λοιπόν νωρίς, η οικογένεια και η εκκλησία, είναι ότι καλύτερο. Επένδυση στην ψυχή του ανθρώπου, του παιδιού, στα γράμματα, στις λεπτές πτυχές που συγκινείται η ψυχή, στη μουσική παιδεία".

Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

EUROKINISSI

Απευθυνόμενος στον κ. Παντελή Μπούμπουρα που αποδεικνύει πως δεν προσφέρει μόνο στον αθλητισμό αλλά όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ο Μακαριώτατος τόνισε: "Ο Θεός με ένα τρόπο που μόνο αυτός ξέρει στέλνει τους ανθρώπους εκείνους που ανοίγουν τις πόρτες. Σε όλο αυτό το έργο, την πόρτα την άνοιξε ο κ. Μπούμπουρας και δημιουργήθηκε αυτό το μικρό θαύμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ανέλαβε όλο αυτό το έργο και στην οικογένεια του, οι οποίοι αγκάλιασαν με αγάπη αυτή την προσφορά".

 

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το